Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

2001: A Space Odyssey (e-book)

€ 4,95 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

2001: A Space Odyssey is een mijlpaal in de filmgeschiedenis. Bijna vijftig jaar na de officiële première is de film nog steeds een inspiratiebron voor iedereen die een sciencefiction film wil maken. Marc Trip analyseerde Stanley Kubricks meesterwerk en biedt met dit boek een handleiding voor iedereen die ooit gefascineerd is geraakt door HAL 9000 en de mysterieuze monoliet. 

Met 2001: A Space Odyssey heeft Kubrick meer vragen opgeroepen dan beantwoordt. Dit boek probeert antwoord te geven op al die vragen. Trip beschrijft en analyseert in dit boek iedere scène uit de film. Wat is de betekenis van de monoliet? Wat trekt ons zo aan in HAL 9000 en waarom is er amper dialoog tussen de hoofdpersonen? Deze vragen en meer worden allemaal uitgelicht in 2001: analyse van een meesterwerk

Met dit unieke filmboek zorgt Trip voor een nieuw perspectief op de complexe materie van 2001. Het boek bevat een historie van de totstandkoming van 2001, een interview met Dan Richter, de acteur die Moon-Watcher speelde en een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen. Dit is de perfecte mogelijkheid om de diepste geheimen van 2001: A Space Odyssey te doorgronden en om de film op een nieuwe manier te beleven. 

Het e-book wordt u per mail toegezonden. 

Ook interessant

€ 17,50